eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plFinanseGrupypl.biznes.wgpwŻywność na AntylachRe: Żywność na Antylach
  • Data: 2009-03-08 11:50:39
    Temat: Re: Żywność na Antylach
    Od: Zbyszek <zbign@na_serwerzeo2.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia 08-03-2009 o 12:39:19 fatso <f...@n...com> napisał(a):
    ----(przepis)--------

    to ja sie podziele swoja:
    - maszyna firmy xxx z allegro, 2 wirniki.
    - 600 g maki pszennej typ 650
    - 1.5 łyzeczki cukru
    - 1 łyzeczka soli
    - 350 g wody ( ok 1.5 szklanki)
    - drozdze piekarnicze swieze, 7-8 gram
    - ew. łyzka oleju, ziarenka, dodatki co kto woli

    prawdziwa rewelacja to jednak chleb za zakwasie, z zytniej,ale jeszcze
    tego nie opanowalem
    dostatecznie - w kazdym razie zachecam.


    --
    Pozdrawiam,
    Z.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1